פנקייק תפוח אדמה במילוי בשר ועוד • למביאסי מבשל: שעה עם בשר 01.12.14
יוחנן למביאסי No Comments on פנקייק תפוח אדמה במילוי בשר ועוד • למביאסי מבשל: שעה עם בשר 01.12.14התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- גדעון סער: "כל קבינט המלחמה נושא באחריות לכישלון"
- תרגיל פוליטי מבריק וביטול ההילולה במירון | הקבינט מתכנס שוב
- בהיכל שברכסים: מאות בעצרת ה'שלושים' לראש ישיבת 'קול אליהו' זצ"ל
- משרד ירושלים בקמפיין הסברה: אי אפשר לעלות למירון
- "סקופ בשידור חי": המחרוזת שכמותה טרם נראתה עד כה
תגיות
פנקייק תפוחי אדמה במילוי בשר
מוצרים:
לפנקייק תפוח אדמה:
6 תפוחי אדמה זהובים גדולים
1 ביצה
2 כפות קמח
1 בצל קטן\ חצי בצל גדול
4\3 כפית מלח
8\1 כפית פלפל שחור טחון
מילוי בשר:
250 גרם בשר\הודו טחון
1 בצל קטן מאוד
4\1 כפית מלח
8\1 כפית פלפל שחור טחו
2 כפות מים
הוראות הכנה:
מגררים את תפוחי האדמה על הפומפיה או שמים במעבד מזון עד שזה נהיה כמו פירה .
. בשימוש במסננת , הפרידו את נוזל התפוחי אדמה מהעמילן, אין צורך בנוזלים.
. מוסיפים את תפוחי האדמה המגורדים לקערה עם העמילן .
. מגררים את הבצל בפומפיה.
. מערבבים את כל החומרים בקערה .
. בינתיים , מערבבים יחד את כל החומרים למילוי של הבשר ומניחים בצד .
. מחממים על 1 כף שמן במחבת טפלון על אש בינונית .
. בעזרת כפית גדולה חלקו את התערובת ל4 פנקיקים .
. צורה 1-2 כפות ממילוי בשר לקציצה ומניחים על גבי הפנקייק .
. כיסו את הבשר עם עוד תפוחי אדמה מהתערובת .
. מטגנים עד להזהבה משני הצדדים.
קציץ בשר קל להכנה
4 מנות
מצרכים:
2 קילו הודו טחון
2 ביצים
1 בצל, קצוץ דק
1 1\4 כוסות פירורי לחם
מלח ופלפל לטעם
לרוטב:
3 כפות סוכר חום
3 כפות חרדל
3\1 כוס קטשופ
הוראות הכנה:
. מחממים תנור ל 350. בקערה גדולה מערבבים יחד את ההודו הטחון , ביצים , בצל , פירורי לחם , מלח ופלפל (אני משתמש בידים כדי לערבב ) .
על ידי שימוש בידים פסלו כיכר והניחו בתבנית אפייה . פזרו מעל עוד קצת מלח ופלפל .
3. בקערה נפרדת ערבבו את הסוכר חום , חרדל וקטשופ . יוצקים מעל החלק העליון של קציץ הבשר , שיתפשט באופן שווה . מפזרים מעט סוכר חום מעל הרוטב . מכסים בנייר כסף ואופים כשעה או עד שזה רך
טיפ :לטעם ברביקיו החליפו את קטשופ ברוטב ברביקיו.
קציצות הודו בסגנון אסייתי ברוטב כוסברה וליים
4 מנות
מרכיבים:
4\1 כוס פירורי פנקו\ פרורי לחם
750 גרם הודו לבן טחון
1 ביצה
1 כפית זנגוויל, טחון
1 שן שום, כתוש
2\1 כפית מלח גס
4\1 כוס כוסברה טרייה קצוצה
3 בצל ירוק קצוץ
1 כף רוטב סויה
2 כפות שמן שומשום
לרוטב:
3 כפות רוטב סויה
1\2 1 כפיות שמן שומשום
1\2 1 מיץ ליים
1\2 1 מים
1 כף כוסברה קצוצה
הוראות הכנה:
מחממים תנור ל 200 מעלות צלזיוס
בקערה גדולה מערבבים את הודו הטחון , פנקו , ביצה , מלח , בצל ירוק , ג'ינג'ר , כוסברה , 1 כף שמן שומשום ו -2 כפיות של רוטב הסויה. לערבב בעדינות עם הידיים עד לקבלת התערובת . צרו את קציצות והעבירו לתבנית אפייה . לאפות עד השחמה , בערך 15 עד 18 דקות .
לרוטב הטבילה : מערבב את מיץ הלימון , מים , רוטב סויה ,ו 2 כפיות של שמן בקערה . הוספו את הבצל הירוק והניחו בצד
העבירו את הקציצות לצלחת הגשה . ערבבו את הרוטב וזלפו קצת על הקציצות
. הגישו את הקציצות עם הרוטב שנותר בצד.
מרק עוף לימון ופסטה אורזו
מרכיבים
2 כפות שמן זית, מופרדות
500 גרם עוף טחון
מלח גס ופלפל שחור טחון
3 שיני שום, כתוש
1 בצל, קצוץ
3 גזרים ,מקולפים וחתוכים לקוביות
2 מקלות סלרי חתוך
2\1 כפית טימין מיובש
5 כוסות ציר עוף
2 עלי דפנה
4\3 כוס פסטה אורזו (לא מבושל)
1 גבעול רוזמרין
מיץ מלימון 1
2 כפות פטרוזיליה טריה קצוצה
הוראות הכנה
מחממים 1 כף שמן זית בסיר מרק גדול על אש בינונית .
מתבלים את העוף הטחון במלח ופלפל , לפי טעם. הכניסו את הבשר לסיר וטגנו עד להזהבה ,
הוסיפו את הכף שמן שנותר למרק . מוסיים את השום, בצל , גזר וסלרי . בשלו,
תוך ערבוב מדי פעם , עד שהם רכים , כ 4-3 דקות . מוסיפים את הטימין
הוסיפו פנימה את ציר העוף , עלי דפנה 1 כוס מים; והרתיחו . מוסיפים פנימה את הפסטה אורזו ואת הרוזמרין
הניחו את האש ובשלו עד שהאורזו יהיה מוכן , בערך 10-12 דקות . מוסיפים מיץ לימון ופטרוזיליה , טבלו במלח ופלפל , לפי טעם.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.